Wintec

Moderators: Just_Sannee, Neonlight, Amaryllis, C_arola

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
jacqueline

Berichten: 5546
Geregistreerd: 19-01-01
Woonplaats: apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 06-10-01 22:16

Zijn bij alle zadels van Wintec de boom vervangbaar of zijn er een aantal types?
Welke types zijn dat?


Jet

Berichten: 7143
Geregistreerd: 31-01-01
Woonplaats: Anna Paulowna

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-10-01 23:24

Het is zeker niet zo dat bij alle Wintec zadels de boom verstelbaar is. Bij bepaalde Wintcs kan je een andere boom in het zadel ( laten) plaatsen, maar wie weet vind je wat op de website van Wintec: http://www.wintec.net.au . Veel succes ermee.

Paarden zijn net als lucht, zonder kan ik niet leven!
Te koop Wintec dressuurzadel met cair 8-3-16 nieuwe foto's toegevoegd!
Vanuit de kop van Noord-Holland: Voor info klik op: Paardentaxi Jet

Dennis

Berichten: 28208
Geregistreerd: 23-05-01
Woonplaats: Wieringerwerf

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-10-01 08:20

Het kan dus niet in alle Wintec's. De nieuwere wel en de oude niet. Welke modelen wel of niet weet ik niet precies.
XXX
Ciska

Benno: dressuur M+11, vaardigheid Z+14 en Sport-AA ☆ Deedee: dressuur L+18, vaardigheid M-1 en prestatie sport-B
http://www.staldenci.nl

*Als je haar voor je ogen waait, als je jas om je lichaam draait, als de wind langs wangen aait, weet dat ik je mis* - Acda en de Munnik

jacqueline

Berichten: 5546
Geregistreerd: 19-01-01
Woonplaats: apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 07-10-01 08:35

Bedankt Jet ik had de site ook net gevonden Haha! , daar staat inderdaad veel informatie op.

Gerrie

Berichten: 4385
Geregistreerd: 18-04-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-10-01 10:55

Bij Wintec praat je over verwisselbare bomen,dit is een kant en klaar systeem die je kunt vervangen.

Zadels zoals Equestor en Ainsley hebben verstelbare bomen die ook in het zadel blijven zitten.

Overigens kun je, als je een echte zadelmaker(vakman) in de buurt hebt -zoals ik Haha! -ook oudere Wintec zadels de boom laten veranderen.Heb ik nl laten doen!
Laatst was er een minisymposium van Engelse Duits en mijn zadelmaker ,en ze waren het allemaal erover eens dat de grote merken eens moesten beginnen met grotere boommaten te fabriceren!

De fokkerij is veranderd waardoor de paarden breder zijn geworden ,en gelet op de populariteit van de barokke paarden zoals Fries ,Lusitano en Andalusier is dit sterk aan te bevelen !
Deze paarden gaan vaak voor boommaat 36!
Kom daarmaar eens om =moeilijk standaard te vinden.

Our only purpose in life is to Love one another.
.....and if we can't do that try not to hurt each other.
-Dalai Lama

Waventy

Berichten: 5285
Geregistreerd: 22-04-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-10-01 11:19

Ik heb een wintec met verstelbareboom, maar ben over de kwaliteit echt niet te spreken.

Ze scheuren snel in bij het kleine zweetblad (omdat dat omhoog geklapt wordt met aan singelen, ook de singelstooten scheuren snel uit.


Verder vind ik het zadel niet fijn zitten, alleen maar op een paard, en niet op een haf of arabier. Nee noooit meer een wintec voor mij.

Z1+4 !!!!
reserve kampioen M2 dressuur!!

Gerrie

Berichten: 4385
Geregistreerd: 18-04-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-10-01 11:50

Jammer voor jou dat je Wintec met verwisselbare boom niet goed bevalt.Misschien heb je toch niet de goede maat boom erin zitten?
En iets wat kapot gaat kan gemaakt worden toch?

Our only purpose in life is to Love one another.
.....and if we can't do that try not to hurt each other.
-Dalai Lama

loulou

Berichten: 13358
Geregistreerd: 12-09-01
Woonplaats: heesch (brabant)

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-10-01 12:19

ik heb ook ee wintec maar ik zou nooit meer een andere willen hij was al tweede hands en ik rijd er nou 2,5 jaar op maar hij ziet er nog uit als nieuw. Lachen Koe

jacqueline

Berichten: 5546
Geregistreerd: 19-01-01
Woonplaats: apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 07-10-01 12:38

Gerrie wat voor een wintec heb jij en op wat voor een paard ligt het?
Loulou voor jou dezelfde vraag Knipoog

lin_

Berichten: 1329
Geregistreerd: 02-06-01
Woonplaats: haarlem

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-10-01 12:56

ik heb een wintec 2000 vzh en een wintec pro dressuur.
Ook ik zou niet meer zonder kunnen en ze zien er super mooi uit.
Alleen het vreemde is dat in die vzh een medium boom zit en bij die dressuur moet er 1 maatje kleiner in.
Zo zie je dus dat je niet altijd dezelfde boom nodig hebt.

Gerrie

Berichten: 4385
Geregistreerd: 18-04-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-10-01 14:34

Ik had eerst een Wintec 100 die heeft eerst op een C-pony gelegen ,daarna op een E-pony.

Nu ligt op de Epony een Wintec 500.dressuur

Our only purpose in life is to Love one another.
.....and if we can't do that try not to hurt each other.
-Dalai Lama


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot en 13 bezoekers