Wintec kniewrongen verwisselbaar...

Moderators: Neonlight, Just_Sannee, Amaryllis, C_arola

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Concorde

Berichten: 6626
Geregistreerd: 14-08-01
Woonplaats: Klein dorpje in Twente

Wintec kniewrongen verwisselbaar...

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 05-03-04 16:48

Ik heb een Wintec Pro (dressuur, oud model) de wrongen zitten vast met klittenband, en zijn dus te verwisselen.
Kan ik daar nou ook andere (dikkere) voor krijgen? Waar? En gaat dan de 'vorm' van mn zadel er niet aan?

Some people look for a beautiful place, others make a place beautiful


RanouK

Berichten: 3571
Geregistreerd: 30-11-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-03-04 17:42

Heeft Wintec Pro een website ?
Heb namelijk ook wel intresse, maar is het dan wel zo stevig ?
Ik ben geen Wintec kenner, heb er alleen op bokt over gehoord.
Bestaat het merk eigenlijk wel in België ?

Tessebes

Berichten: 16682
Geregistreerd: 09-09-02
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-03-04 17:57

www.wintec.net.au
Wat bedoel je met wrongen? Die dingen onder het bovenste zweetblad of dingen dingen die aan het bovenste zweetblad vast zitten?

Gjilke

Berichten: 4695
Geregistreerd: 27-10-03
Woonplaats: Fryslân

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-03-04 18:10

onder het bovenste zweetblad. Die kan je er idd uit halen, maar ik heb geen idee of er andere zijn.

Tessebes

Berichten: 16682
Geregistreerd: 09-09-02
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-03-04 18:15

Laatst bijgewerkt door Tessebes op 05-03-04 18:18, in het totaal 1 keer bewerkt

Jet

Berichten: 7137
Geregistreerd: 31-01-01
Woonplaats: Anna Paulowna

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-03-04 18:15

Volgens mij zijn daar geen ander voor, maar is de keuze die je hebt: gebruiken of niet gebruiken en een platter zadel te krijgen.

hobbelheks

Berichten: 8342
Geregistreerd: 11-09-01
Woonplaats: Donkerbroek

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-03-04 18:16

ja daar zijn gewoon andere kniewrongen voor te krijgen, wrs kan je ruitersportzaak ze wel voor je bestellen

FunkyMirko

Berichten: 1132
Geregistreerd: 24-12-03
Woonplaats: gentbrugge

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-03-04 20:18

WenckeLover schreef:
Heeft Wintec Pro een website ?
Heb namelijk ook wel intresse, maar is het dan wel zo stevig ?
Ik ben geen Wintec kenner, heb er alleen op bokt over gehoord.
Bestaat het merk eigenlijk wel in België ?


Yip het bestaat zeker in België!!!
Ik heb er zelf twee Haha!
Een dressuur en een vzh, ik vind ze heel goed!
In belgie zijn ze trouwens wel wat duurder dan in Nederland...

Een paard zonder ruiter is nog steeds een paard, een ruiter zonder paard is maar een mens!! *LOL*


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: BingBot en 3 bezoekers