Wintec 500, mogelijkheid om op te vullen?

Moderators: Just_Sannee, Neonlight, Amaryllis, C_arola

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
MarchaL

Berichten: 2848
Geregistreerd: 21-07-03
Woonplaats: Brabant

Wintec 500, mogelijkheid om op te vullen?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-01-04 20:18

Weet iemand toevallig of het mogelijk is om een wintec 500 zadel te laten opvullen? Ik heb het zadel nu 6 maanden en het lijkt niet geheel meer goed aan te sluiten bij de kussens Scheve mond En heeft iemand enig idee hoelang het duurt eer je je zadel weer terug krijgt en welke kosten er aan verbonden zijn ?


Ilse

Berichten: 11602
Geregistreerd: 21-03-02
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-01-04 21:00

Wintec's zijn prima op te vullen .
Ik heb mijn Wintec bij van Rijs oplaten vullen en was hem 1 dag kwijt. De prijs van dacht ik 30 euro.

RAISER

marahorse
Berichten: 1158
Geregistreerd: 29-10-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-01-04 21:44

t kan ook zijn dat je zadel opnieuw meot worden aanepast (du snieuwe boom) kan je ook tegenkomen

F

Sting

Berichten: 10993
Geregistreerd: 22-04-03
Woonplaats: Groningen

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-01-04 09:22


Hevonen

Berichten: 2916
Geregistreerd: 21-01-04
Woonplaats: up north

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-01-04 09:26

Ik heb onze beide wintec zadels 2000 en 500 laten opvullen. Eenmaal opvullen is vaak bij de aankoop inbegrepen, zou ik eerst naar informeren. Ik heb trouwens bij beide zadels eenmaal de boom laten wisselen, was ook gratis.

Tessebes

Berichten: 16687
Geregistreerd: 09-09-02
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-01-04 09:32

Een Wintec is wel op te vullen hoor. Een vriendin van mij heeft haar Wintec ook flink op laten vullen, omdat hij anders niet pastte. Ook bij Van Rijs trouwens.

MarchaL

Berichten: 2848
Geregistreerd: 21-07-03
Woonplaats: Brabant

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-01-04 09:38

Bedankt voor de reacties OK dan! Ik was eigenlijk al een beetje bang dat hij dus niet opgevuld zou kunnen worden Scheve mond Blij dat het wel kan dus OK dan!

Maar goed, ik zat gister dus ook te denken, aangezien het zadel bij de kussens niet goed maar aansluit zou het ook kunnen dat er inderdaad een nieuwe boom in moet

Ik ben momenteel aan het proberen om vervoer te regelen zodat ik Ozis mee kan nemen naar de zadelmaker, dan weet ik in ieder geval zeker dat ik het juiste laat doen OK dan!

Tessebes

Berichten: 16687
Geregistreerd: 09-09-02
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-01-04 10:16

MarchaL schreef:
Ik ben momenteel aan het proberen om vervoer te regelen zodat ik Ozis mee kan nemen naar de zadelmaker, dan weet ik in ieder geval zeker dat ik het juiste laat doen OK dan!


Dat lijkt me een heel goed plan!

MarchaL

Berichten: 2848
Geregistreerd: 21-07-03
Woonplaats: Brabant

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-01-04 12:25

Citaat:
Ik heb onze beide wintec zadels 2000 en 500 laten opvullen. Eenmaal opvullen is vaak bij de aankoop inbegrepen, zou ik eerst naar informeren. Ik heb trouwens bij beide zadels eenmaal de boom laten wisselen, was ook gratis.


Tja, dan heb ik denk ik heel erg pech Scheve mond De winkel waar ik mijn zadel destijds heb gekocht is inmiddels namelijk gesloten Boos! Dan kan ik nu dus fluiten naar mijn gratis boom en opvulling Scheve mond ....


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 28 bezoekers