Wintec 500, verwisselbare boom?

Moderators: C_arola, Neonlight, Just_Sannee, Amaryllis

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Sting

Berichten: 10987
Geregistreerd: 22-04-03
Woonplaats: Groningen

Wintec 500, verwisselbare boom?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-12-03 21:12

Ik heb nu dus een wintec 500, maar ik zit erover te denken om een andere aan te schaffen, omdat ik op deze toch wel erg heen en weer schuif.
Nu vroeg ik me af of er een verwisselbare boom in zit.
Hij ligt nu te hoog, omdat Sting vrijwel geen schoft heeft schuift hij erg heen en weer. Ik heb een Passier van een vriendin erop gelegd, en die past beter, maar die vind ik weer vreselijk zitten
Dus... Zit er een verwisselbare boom in?
Laatst bijgewerkt door Sting op 21-12-03 22:02, in het totaal 1 keer bewerkt


Krieltje

Berichten: 2992
Geregistreerd: 26-01-03
Woonplaats: Eindhoven

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-12-03 21:14

Volgens mij zit er gewoon een verwisselbare boom in hoor, in die van Tina_jointy iig wel...

Gezocht, verzorgpaardje omg. Eindhoven

Danie
Berichten: 1114
Geregistreerd: 03-06-03
Woonplaats: Leeuwarden

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-12-03 22:03

De wintec 500 heeft idd een verwisselbare boom!!!!

Auke Fan Bommelsteyn 03-05-2000-21-05-2006 RIP

http://itfryskehynder.forum2go.nl/index.php

Sting

Berichten: 10987
Geregistreerd: 22-04-03
Woonplaats: Groningen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-12-03 22:04

Hoe kan je zien of hij dat heeft dan?
Zie je dan ergens een opening ofzo?

Danie
Berichten: 1114
Geregistreerd: 03-06-03
Woonplaats: Leeuwarden

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-12-03 22:24

jeet je mina hoe leg je dat uit.
Zo moeilijk ist trouwens ook niet ,je kijkt aan de voorkant van het zadel(leg het zadel even op zijn kop) daar kan je dus (de voorkant van de boom) zit bedekt met kunstleer en daar zit ook een stukje klitteband,dat ken je lostrekken en dan kan je zien welke kleur boom erin zit,waarschijnlijk zwart,want daar worden ze standaard mee geleverd!!
Het is een beetje wazig het verhaal,maar ik hoop dat je er uitkomt.....
Gr.Danie

Auke Fan Bommelsteyn 03-05-2000-21-05-2006 RIP

http://itfryskehynder.forum2go.nl/index.php

Cupid
Berichten: 678
Geregistreerd: 26-04-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-12-03 22:27


Eadem mutata resurgo.

La_Vie

Berichten: 3187
Geregistreerd: 23-10-03
Woonplaats: Tussen Hoorn en Enkhuizen ;)

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-12-03 22:37

Zoals Danie al zegt. Aan de voorkant van het zadel zit een stukje klitteband wat je los kan maken en dan kan je zien wat voor kleur boom erin zit.
Ze worden inderdaad altijd met een zwarte boom geleverd.
Mijn wintec 500 zadel heeft nu een rode boom erin zitten.

:+: Lady & Viënna :+:
Blondes have more fun ;)
Mijn fotografiefacebook : La_Vie Photo

Dennis

Berichten: 28201
Geregistreerd: 23-05-01
Woonplaats: Wieringerwerf

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-12-03 22:43

De Wintec 500 heeft idd een verwisselbare boom.

Eventjes bij de voorkant gewoon 'uit elkaar scheuren'. Zit klitterband tussen. Ze worden trouwens niet altijd met een zwarte boom geleverd, in die van mij zat standaard een rode(een 15" dus misschien al op wat bredere ponys/shetten berekend).

Benno: dressuur M+11, vaardigheid Z+14 en Sport-AA ☆ Deedee: dressuur L+18, vaardigheid M-1 en prestatie sport-B
http://www.staldenci.nl

*Als je haar voor je ogen waait, als je jas om je lichaam draait, als de wind langs wangen aait, weet dat ik je mis* - Acda en de Munnik

Dyonne
Moderator AR, MD, VS, BEH

Berichten: 26069
Geregistreerd: 10-03-02
Woonplaats: Boskoop, Zuid-Holland

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-12-03 09:30

Ik heb nu ook een rode boom. Je kunt idd bij het klitteband verwisselen. Je moet wel het een en ander losschroeven.
Mijn zadel lag met een zwarte boom ook niet lekker, maar met de rode wel.

Sting

Berichten: 10987
Geregistreerd: 22-04-03
Woonplaats: Groningen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-12-03 17:38

Cupid: die site doet het bij mij niet.

Kan je dat zelf veranderen, ben veel te bang dat ik het dan weer verkeerd in elkaar schroef enzo! Haha!
Dan laat ik het lieve bij de Divoza doen Haha!

Ik heb wel iets gevonden, denk ook wel dat dat het is. Dat hoop ik tenminste! Haha!

Cupid
Berichten: 678
Geregistreerd: 26-04-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-12-03 18:19


Eadem mutata resurgo.

Sting

Berichten: 10987
Geregistreerd: 22-04-03
Woonplaats: Groningen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-12-03 19:13

Ok.

Weet iemand de prijzen van het wintec hoofdstel en alle andere wintec spullen? En zou iemand ze voor mij willen kopen evt? (ik woon niet in de buurt van een winkel)


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Azmay, DewiFoto, Famke25, Jasia, Linduuyy, lobkew, Najoveh, Nickeltje, Roquen, SuperZodiaX, Varekaj, VWestra, XXInKA en 31 bezoekers