wintec vraagje

Moderators: Neonlight, Amaryllis, Just_Sannee, C_arola

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
diana
Berichten: 2204
Geregistreerd: 21-09-01

wintec vraagje

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-10-03 14:51

hai hai,
heb een vraagje,kun je bij alle wintec zadels de boom verwiselen?
zo nee bij welke niet dan?

levi,Het liefste van het liefste wat er maar kan bestaan heb ik in jou gevonden ik laat je nooit meer gaan!!

ga even naar www.stopwredeveetransporten.nl en teken,en geef aan iedereen door!!


Kleintje

Berichten: 5763
Geregistreerd: 08-11-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-10-03 15:04

Bij de oude modellen niet

Wij mutsen zijn vaak heel erg gesloten....
Het is maar hoe je het opvat...

Ik wil graag even de groeten doen aan iedereen die dit leest!

diana
Berichten: 2204
Geregistreerd: 21-09-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-10-03 15:05

ok,weer een lastig vraagje.
wat zijn de oude modellen dan?

levi,Het liefste van het liefste wat er maar kan bestaan heb ik in jou gevonden ik laat je nooit meer gaan!!

ga even naar www.stopwredeveetransporten.nl en teken,en geef aan iedereen door!!

manic

Berichten: 6551
Geregistreerd: 09-01-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-10-03 15:10

Die waarbij je de boom niet kan verstellen... Tong uitsteken

Europe is our playground

diana
Berichten: 2204
Geregistreerd: 21-09-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-10-03 15:20

ik bedoel verdere benaming van het zadel(b.v 2000)

levi,Het liefste van het liefste wat er maar kan bestaan heb ik in jou gevonden ik laat je nooit meer gaan!!

ga even naar www.stopwredeveetransporten.nl en teken,en geef aan iedereen door!!

hobbelheks

Berichten: 8342
Geregistreerd: 11-09-01
Woonplaats: Donkerbroek

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-10-03 15:59

de nieuwe wintec 500 en wintec 2000 hebben een verwisselbare boom.
kijk anders eens op de wintec website, kun je het allemaal terug vinden.

Dennis

Berichten: 28205
Geregistreerd: 23-05-01
Woonplaats: Wieringerwerf

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-10-03 16:21

Er zijn ook oude Wintec's 500 en 2000 dacht ik(waar je dus de boom niet kan verwisselen) maar weet het niet zeker.

De Wintec 250 en de Wintec 'sport' kan het niet zo ver ik weet.

Benno: dressuur M+11, vaardigheid Z+14 en Sport-AA ☆ Deedee: dressuur L+18, vaardigheid M-1 en prestatie sport-B
http://www.staldenci.nl

*Als je haar voor je ogen waait, als je jas om je lichaam draait, als de wind langs wangen aait, weet dat ik je mis* - Acda en de Munnik

naomi_s
Berichten: 1354
Geregistreerd: 24-04-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-10-03 19:06


Dyonne
Moderator AR, MD, VS, BEH

Berichten: 26069
Geregistreerd: 10-03-02
Woonplaats: Boskoop, Zuid-Holland

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-10-03 20:44

Er zijn Wintec 2000 die niet te verwisselen zijn. Dus even goed nakijken.

Dusi

Berichten: 750
Geregistreerd: 14-11-02
Woonplaats: Ravenstein

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-10-03 22:50

zover ik weet zijn de wintecs ouder dan twee jaar zonder wisselbare boom. (geldt voor de 500 en de 2000 iig)

Liselot

Berichten: 29002
Geregistreerd: 18-06-01
Woonplaats: Almelo

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-10-03 14:18

ik heb een wintec 2000 van 1.5 jaar oud en die heeft geen verwisselbare boom


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: amy495, Azmay, charissa134, Dian_Dina, Estherbrink1, Izzy19, Just_bo, Lisaapee, noorhermans1, Pluisje8, RianneH, RM94, x_Heidi, Xrachelle en 30 bezoekers