wintec boom verwisselen

Moderators: C_arola, Neonlight, Just_Sannee, Amaryllis

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
gast361
Berichten: 25879
Geregistreerd: 07-03-03

wintec boom verwisselen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-06-03 13:32

van welke types kan je de boom nu wèl verwisselen?

Ik kan een wintec 500 kopen, en ze zegt dat je de boom verwisselen kan...kan dit nu wel of niet, ik kom er niet uit!!


Ilse

Berichten: 11602
Geregistreerd: 21-03-02
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-06-03 13:40

Bij de 500 kan het wél, bij de nieuwe uitvoering van de 2000 ook.

RAISER

gast361
Berichten: 25879
Geregistreerd: 07-03-03

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-06-03 18:58

dankje wel ik las dus elders op het forum dat het niet kon.

Carolinef

Berichten: 4939
Geregistreerd: 30-03-03
Woonplaats: Sleeuwijk

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-06-03 22:26


Ubie (Brusvein) Haakon (Hisco) en Indigo (Ismo) onze 3 Fjorden musketiers!!!
http://www.bokt.nl/markt/ad/17225/rober ... o-boek-pre

Moritz

Berichten: 284
Geregistreerd: 17-06-03
Woonplaats: Huizen

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-06-03 08:11

ik heb een wintec 500 veelzijdigheid en heb al diverse malen zelf de boom verwisseld en ik heb 2 linkerhanden, ben superonhandig, dus het is nog heel simpel ook ! (zadel is overigens te koop, 18 inch, 1 jaar oud, amper gebruikt)

www.moritz.nl.nu
profiel met foto's, 17-6-2003


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: MSNbot en 15 bezoekers