Hoe krijgen jullie...

Moderators: Neonlight, Amaryllis, C_arola, Just_Sannee

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Tessa_N

Berichten: 759
Geregistreerd: 14-09-01
Woonplaats: Reeuwijk

Hoe krijgen jullie...

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-03-03 19:20

scherpe actiefoto's? Haha!
Ik zie hier op bokt altijd superscherpe actiefoto's staan, maar mijn actiefoto's worden altijd vaag.
Dus nu ff mn vraag:
Hoe doen jullie dat toch Scheve mond

YES, M'n foto's in mn PROFIEL doen t weer!!!
Wel kijken he? Knipoog Wie helpt mij aan de 1000 keer profielvieuw? Lachen


IlsjePilsje

Berichten: 2043
Geregistreerd: 01-09-02
Woonplaats: Boskoop

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-03-03 19:54

De sluitertijd van je camera korter instellen? Alleen worden de foto's dan wel donkerder

Lautjuh123

Berichten: 5174
Geregistreerd: 20-10-02
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-03-03 20:13

mee bewegen met je camera!!!!!!!
dan worden ze al een stuk scherper dan dat je je camera gewoon stilhoud Haha!

Yorghos

Berichten: 10942
Geregistreerd: 10-12-01
Woonplaats: Tilburg

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-03-03 02:02

En ook de kwaliteit van je camera speelt mee! Met een wegwerptoestelletje kun je minder goede foto's verwachten dan van een degelijk toestel (uitzonderingen daargelaten).

* To Belg, or not to Belg *

Dyonne
Moderator AR, MD, VS, BEH

Berichten: 26073
Geregistreerd: 10-03-02
Woonplaats: Boskoop, Zuid-Holland

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-03-03 08:35

Mijn wegwerp toestelletjes deden het altijd prima. Met mijn digi moet ik langer oefenen. Maar ik krijg over het algemeen wel scherpe foto's. Ik beweeg hem mee.
Mijn vriendin heeft meer moeite met scherpe foto's maken, die houd hem stil en wacht tot het paard in beeld is.

Antoinette

Berichten: 9552
Geregistreerd: 31-08-02
Woonplaats: Amsterdam

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-03-03 13:31

Lautjuh123 schreef:
mee bewegen met je camera!!!!!!!
dan worden ze al een stuk scherper dan dat je je camera gewoon stilhoud Haha!


Idd dit zegt mijn vader ook altijd, ik durfde ook niet mee te bewegen. Maar ik praat hier wel over een digitale camera.

Tessa_N

Berichten: 759
Geregistreerd: 14-09-01
Woonplaats: Reeuwijk

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-03-03 19:51

maar worden ze dan juist niet nog onduidelijker? Dan beweegt de camera EN het paard... Lukt dat ook bij een gewone camera (niet digitaal dus)

YES, M'n foto's in mn PROFIEL doen t weer!!!
Wel kijken he? Knipoog Wie helpt mij aan de 1000 keer profielvieuw? Lachen

xxappiexx

Berichten: 5492
Geregistreerd: 19-07-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-03-03 19:55

Mij lukt het niet eens om foto's te plaatsen!!!

Gast4532
Berichten: 67019
Geregistreerd: 13-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-03-03 19:56

Het ligt ook aan wat voor camera je hebt

Tessebes

Berichten: 16685
Geregistreerd: 09-09-02
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-03-03 20:49

Wij hebben een Canon Eos met een speciale sportstand erop. M'n vriend had een keer foto's gemaakt van een indoormarathon op de gewone stand. Het gevolg was dat ze allemaal mislukt waren. Met een wegwerpcamera kun je trouwens ook verbazingwekkend goede foto's maken!

loulou

Berichten: 13358
Geregistreerd: 12-09-01
Woonplaats: heesch (brabant)

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-03-03 20:56

Tessa_N schreef:
maar worden ze dan juist niet nog onduidelijker? Dan beweegt de camera EN het paard... Lukt dat ook bij een gewone camera (niet digitaal dus)


nee hoor, je moet de camera gewoon meeslepen bij een rennend paard.
bij springend is anders dan houd ik de camera wel altijd stil.

wat voor camera heb je?


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Nipples en 17 bezoekers