Wintec dress 2000, verstelbare boom?

Moderators: Just_Sannee, Neonlight, Amaryllis, C_arola

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
batje

Berichten: 10331
Geregistreerd: 18-10-01
Woonplaats: Amsterdam

Wintec dress 2000, verstelbare boom?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-03-03 22:47

Weet iemand of de dressuurversie van de Wintec 2000 een verstelbare boom heeft?

De VZH versie (2000AP) heeft dat volgens de wintec site wel, maar ik kan geen dressuur 2000 vinden. Iemand enig idee? Lachen

Belle comme une Fleur! En dan komt er een tijd van Nixmeerhoeve..
15-07-08 Trotse mama van Daniel *\o/* en Eileen 03-12-2009!


Tessebes

Berichten: 16688
Geregistreerd: 09-09-02
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-03-03 23:06

Volgens mij worden alle nieuwe Wintecs met verWISSELBARE boom geleverd.

Dennis

Berichten: 28211
Geregistreerd: 23-05-01
Woonplaats: Wieringerwerf

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-03-03 09:16

Ja, naar mijn weten worden alle nieuwe Wintecs met verwisselbare boom geleverd. Wij hebben een Wintec Pro dresuur en een Wintec 500 vhz allebei met verwisselbare boom.

Benno: dressuur M+11, vaardigheid Z+14 en Sport-AA ☆ Deedee: dressuur L+18, vaardigheid M-1 en prestatie sport-B
http://www.staldenci.nl

*Als je haar voor je ogen waait, als je jas om je lichaam draait, als de wind langs wangen aait, weet dat ik je mis* - Acda en de Munnik

batje

Berichten: 10331
Geregistreerd: 18-10-01
Woonplaats: Amsterdam

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-03-03 10:49

Idd, verwisselbaar.. tanx Lachen

De verkoper wist het niet zeker, maar dan ga ik m toch maar halen.. dank jullie!

Belle comme une Fleur! En dan komt er een tijd van Nixmeerhoeve..
15-07-08 Trotse mama van Daniel *\o/* en Eileen 03-12-2009!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Baidu, carika, Fox_xy, Katyatje, Nipples en 28 bezoekers