Paard met stok in ogen en anus geport

Moderators: Essie73, MirandaD, Warboel

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nina

Berichten: 1683
Geregistreerd: 02-01-02
Woonplaats: Vlissingen, Zeeland

Paard met stok in ogen en anus geport

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-12-03 19:48 Tip de Nieuwsredactie

Wederom is dit weekeinde weer een paard slachtoffer geworden van een dierenbeul.
De dader(s) hebben het paard op brute wijze mishandeld door het porren van een stok in de ogen en in de anus. Ook is er door de dader(s) een oor van het paard afgesneden. De stichting heeft ook deze zaak in onderzoek en bekijkt of er een mogelijke overeenkomsten zijn met de eerder gemelde gevallen in Twente. De stichting gaat een brandbrief sturen aan minister Donner dat het mishandelen van o.a. paarden en pony`s geen regionaal probleem is, maar een landelijk probleem.


Ook heeft de stichting vorige week een mail ontvangen van een persoon die graag de beloning wenste te verhogen met een bedrag ad 1000 euro, dit zou dan betekenen dat de beloning reeds meer dan 12000 euro bedraagt wat door de stichting en andere gevers bij elkaar gebracht is. Ook zullen wij in de loop van deze week een pagina realiseren waar alle gevers bij elkaar opgesomd zullen staan. Ook zullen we de andere bedragen achterhalen die door andere particuliere initiatieven bij elkaar gebracht zijn. Wij gaan proberen dit centraal te regelen.

Ook moeten we helaas melden dat er in Twente weer een slachtoffer is gevallen onder de dieren, dit maal was het een geit, de geit is door de dader totaal in stukken gesneden en ook hier ontbraken weer "onderdelen". De dader lijkt wel door te slaan en niet meer te kunnen stoppen, de tijd die tussen de gevallen ligt wordt steeds korter.

Verder heeft het Korps landelijke politie diensten aangegeven dat ze graag meer informatie uit de diverse regio's zou willen krijgen zodat er een beter beeld kan worden verkregen over de eventuele dader(s). Tot nu toe heeft met name de politie Twente verzuimd om van deze dienst gebruik te maken. De stichting heeft haar gegevens beschikbaar gesteld aan de KLPD.

meer info:
http://www.zinloosgewelddieren.nl/dossi ... deling.php


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: MSNbot en 1 bezoeker