Geen foto uploaden maar iets anders kan dat??

Moderators: Murosch, Agossie, Coby

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
cojo79
Berichten: 3577
Geregistreerd: 27-08-01
Woonplaats: ergens in nl

Geen foto uploaden maar iets anders kan dat??

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-12-02 19:36

Hallo,

Ik heb een stamboom van mijn paard gevonden en nu wil ik die graag toe voegen aan mijn profiel.

Kan dat??

En hoe moet dat??

Groetjes: Corina


Pink_Horizon

Berichten: 19828
Geregistreerd: 11-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-12-02 19:48

Op dezelfde manier als je het paspoort eerst opslaat als gif/jpg/bmp

Trotse mama van dochters Svenna & Loys
Voorlopig paardloos!

cojo79
Berichten: 3577
Geregistreerd: 27-08-01
Woonplaats: ergens in nl

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-12-02 19:50

Hoe bedoel je??

Ik probeer het op te slaan onder GIF/JPG/BMP maar het lukt me niet.

Lizz

Berichten: 7208
Geregistreerd: 18-10-02
Woonplaats: Hier aan de kust, de Zeeuwse kust...

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-12-02 20:30

heb je hem ingescand?
en kan je hem zien in een foto prog.??
dan kan je opslaan en dan kan je hem in gif jpg jpeg of bmp zetten hoor en dan kan je hem gewoon uploaden!

Dankjewel Koos en Lub voor de mooie jaren.

cojo79
Berichten: 3577
Geregistreerd: 27-08-01
Woonplaats: ergens in nl

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-12-02 20:32

Oke dan ga ik heb maar scannen.
Je moet het dus eerst scannen voordat je hem in gif enz kunt zetten??


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 bezoeker