Woonplaats: Geboren in Dordt,via H.I Ambacht in Lelystad terecht gekomen!
Geplaatst: 23-10-02 20:43
haha had wel een ander plaatje verw8 in eerste instantie maar hijs leuk :D
Nimber
Berichten: 26552
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Apeldoorn
Geplaatst: 23-10-02 22:42
Handel en Ilindra in de stal
Jong en oud zijn dol op die geldersen....
Anoniem
Geplaatst: 23-10-02 22:45
Nimber schreef:
Jong en oud zijn dol op die geldersen....
Geweldig Kim!
[edit Mickey] geen foto's quoten aub [/edit Mickey]
marfiek
Berichten: 6555
Geregistreerd: 01-04-01
Woonplaats: 's-Gravenzande
Geplaatst: 23-10-02 22:48
BASTA.. en die heb je terug GO GO GO Kim
Tinne
Berichten: 13717
Geregistreerd: 07-11-01
Woonplaats: Zundert
Geplaatst: 23-10-02 22:55
Hahaha *LOL*
merelberfe
Berichten: 674
Geregistreerd: 06-11-01
Woonplaats: Eersel
Geplaatst: 23-10-02 22:56
oei, oei- bokt oorlog! ROFL!
Anoniem
Geplaatst: 23-10-02 23:30
Haha, onze paarden zijn echt functioneel tot het einde S´winters wel graag een servetje erom want ze zijn gewend aan hun dekentje
Percy
Berichten: 12072
Geregistreerd: 04-09-01
Woonplaats: België
Geplaatst: 24-10-02 01:00
Oh jee, dit is wel heel erg, een strijd tussen de kiloprijs van Groningers en Geldersen
xXIreenXx
Berichten: 1067
Geregistreerd: 19-07-02
Woonplaats: Maastricht
Geplaatst: 24-10-02 01:01
hahaha lol!
Shaienne
Berichten: 4933
Geregistreerd: 02-04-01
Woonplaats: Vaassen
Geplaatst: 24-10-02 08:53
hahaha echt lachen zeg!
Bolle
Berichten: 722
Geregistreerd: 31-07-02
Woonplaats: Haarlem
Geplaatst: 24-10-02 09:27
Mien Grunninger heeft ev'n in't kookboek gekek'n....
Van oorsprong een regionale specialiteit Hoewel rookworst typisch een product is uit de Nederlandse keuken, is het van origine een regionale specialiteit. De oorspronkelijke naam van rookworst luidt dan ook Gelderse rookworst. De worst zou namelijk voor het eerst in Gelderland van lastige paarden zijn gemaakt. Deze ambachtelijk bereide rookworst die in de supermarkt verkrijgbaar is, wordt nog altijd volgens ouderwets recept gemaakt. En wel van tweederde mager varkensvlees en eenderde deel doorregen. Het vlees wordt zorgvuldig bewerkt, gemalen tot de gewenste verkleining en goed gemengd met zout en specerijen. De traditionele rookworst is overigens niet heel fijn gemalen maar heeft een vleeskorrel die kan variëren van 3 mm (net als gehakt) tot wel 12 mm. De ene wordt 'fijne' rookworst genoemd, de andere 'grove'. Maar fijn of grof: de echte Gelderse rookworst, die ook wel 'slagers-rookworst' wordt genoemd, is altijd grover dan de worst die industrieel wordt vervaardigd. Het worstdeeg wordt vervolgens in dunne varkensdarmen gestopt, met een touwtje afgebonden, aan rookstokken gehangen, even aangedroogd en gerookt tot een mooie, goudbruine kleur is bereikt. Deze worst wordt niet zoals de fabrieksworst in water verhit, maar rauw verkocht. De worst is los of in een vacuumzakje verkrijgbaar.
Collinnnnn
Berichten: 1769
Geregistreerd: 08-12-01
Woonplaats: Rotterdam
Geplaatst: 24-10-02 10:54
Whahahahhaha lekkerd droog zeg whahaha
Annechien
Berichten: 2783
Geregistreerd: 14-01-02
Woonplaats: Zevenaar
Geplaatst: 24-10-02 10:56
hahahaha welke van de twee is nou het lekkerst???
Nimber
Berichten: 26552
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Apeldoorn
Geplaatst: 24-10-02 12:44
arme lia de groningers zijn goed vertegenwoordigd pas maar op!
jantina
Berichten: 12359
Geregistreerd: 13-01-01
Geplaatst: 24-10-02 13:08
*jantina moet huilen bij het zien van zoveel geweld*
Bolle
Berichten: 722
Geregistreerd: 31-07-02
Woonplaats: Haarlem
Geplaatst: 24-10-02 13:26
Rij je met je Groninger in de les tussen een een hele zooi KWPN-ers, komt er ineens een gigantische hagelbui op het dak kletteren. Al die KWPN-ers in de stress, mijn Folkertje draait nog niet eens met z'n oren............ Hoezo cool, en dat voor dat geld....
¡!Ellen!¡
Berichten: 2797
Geregistreerd: 12-07-01
Geplaatst: 24-10-02 13:51
Wahahahahaha die is echt droog Ennuh.. Je krijgt ze nog in een netje ook, MET kruidnagel
Bolle
Berichten: 722
Geregistreerd: 31-07-02
Woonplaats: Haarlem
Geplaatst: 24-10-02 14:08
¡!Ellen!¡ schreef:
Wahahahahaha die is echt droog Ennuh.. Je krijgt ze nog in een netje ook, MET kruidnagel
Beter in een netje met kruidnagel dan een gek paard met peper in z'n reet....