Witvenhester schreef:Die ga ik vanmiddag maken. Dus ze staan er rond 4 uur op
ok toppie
Moderators: Neonlight, Sica, balance, C_arola
Witvenhester"]
dat was mijn eigen hoefsmid en ik had uitgelegd dat hij haar moest beslaan zoals altijd. Maar dat was de eerste keer voor hem omdat ze pas gekocht is.
[/quote]
[quote="Witvenhester schreef:Ik weet zelf wel hoe mijn paard beslagen moet worden en ze is al 12 jaar hetzelfde en dat hoeft hij niet te veranderen.
FlairS schreef:Zou ze misschien een losse wand hebben gehad?Wij hebben ook een paard dat de vorige keer bekapt werd en waar bleek dat ze dat had.De smid heeft er toen aan de voorkant een deel weggekapt(de ziekte kan niet overleven als er zuurstof bijkomt)en heeft haar op ijzers gezet.Nu 9 weken later was de bacterie verdwenen en is de hoef weer zover aangegroeid dat ze geen ijzers meer nodig had.